Alla inlägg den 30 september 2008

Av Kicki - 30 september 2008 09:50

Idag gick det bra att lämna Matilda på dagis. Hon blev inte tokledsen. Hon förstod att hon skulle gå ut direkt och gunga och leka. Då gick det bra. Jag hoppas att det blir bättre hela veckan. Kanske måste vi göra så här nästa vecka också, men då får vi väl göra det då.


Hon måste ju ha roligt där! Att gå hemma och leka hemmafru med mig kan inte vara så skoj i längden. Och jag kan ju inte vara hemmafru så länge till heller. Mama needs to bring home some bacon, så att säga.

Funderar på att trilla in på KomVux i veckan och prata lite om distansutbildningar. De har ju skurit ner nåt enormt på utbudet här i stan. Det är nog för att man bara ska jobba i gruvan, och ingen annanstans. Jag är, som sagt, inte så sugen på det.


Jag har en liten lista på tänkbara jobb som jag hade velat ha. Men alla kräver de vidareutbildning. (Och lån hos CSN... morr...) Jag får ta och inse fakta och börja plugga. Jag vill ju det också! Jag hade jätteroligt på KomVux, även om det var lite tungt ibland. Och det gick ju bra! Jag fick bra betyg i allt! Bättre än jag väntat mig.

Det känns bara lite läskigt att läsa på distans, för jag tror jag behöver någon som håller koll på mig lite så jag inte börjar slöa. Men det behöver ju inte vara en lärare, det kan räcka med min pappa. Läser jag något som han tycker är intressant så ställer han mer än gärna upp och peppar mig. När jag läste på KomVux såg han till att jag fick MVG på ett arbete, bara genom att vara intresserad och läsa vad jag skrivit. Tack pappa!

Ovido - Quiz & Flashcards