Alla inlägg under oktober 2006

Av Kicki - 14 oktober 2006 14:17

Hela tiden ska jag göra läxor. Och så skjuter jag upp dem, för jag orkar inte sitta och läsa och skriva för jag är för trött. Då sitter jag och slötittar teve. Men ibland gör jag vadsomhelst för att slippa läsa läxor, jag möblerar om, handtvättar kläder, dammtorkar, viker kläder, städar badrummet, åker och handlar... Det finns knappt nåt som inte duger. Men jag kan inte skjuta upp det längre. Jag måste göra klart, annars kanske jag inte får nåt betyg! Det värsta är ju att jag bara är slö, jag tycker inte att läxorna är svåra och jobbiga på det sättet. Jag ids bara inte sitta ner och skriva. Sambo är och handlar med sina päron. Undra vad de hittar på. Undra vad han kommer hem med. Jag är nyfiken. Klockan fyra ska vi och äta palt hos mina päron. Sen ska stuggranne få sina födelsedagsblommor.Usch, usch, usch, vad jag är slö. Det här är nån fix idé jag hittat på. Så jävla tråkigt är det inte med läxor. Jag är bara löjlig. Suck, vad jobbig jag ska va.

Av Kicki - 12 oktober 2006 16:44

Hela tiden, nästan, utom på morgonen när jag just klivit upp. Då är jag pigg en liten stund. Sen blir jag trött igen. Vid den här tiden är jag helt sömnig! Och så har jag ett religionsarbete som ska bli färdigt, senast imorn. Min hjärna vill sova, min kropp vill sova. Till råga på allt har jag tvättstuga. Det bästa är att jag bokar varannan vecka, så det är inte så mycket, men ändå är det jobbigt. Nu ska vi snart gå och hämta allt. Sambo följer med som underhållning och moraliskt stöd, annars orkar jag inte gå dit. Egentligen skulle vi repa ikväll, men jag insåg att det inte är fysiskt möjligt om jag ska hinna klart arbetet. Igår var sista ridkursen med Gnyr för den här gången. Nästa vecka ska jag rida Kengala igen, det blir roligt! Vi galopperade igår igen och det gick jättebra! Inge tokrus eller konstiga genvägar. Ibland försökte han fuska så han skulle få galoppera hela tiden, då fick jag jobba som attans. Det kändes när jag kom hem. Ojoj! En kort dusch, sen tippade jag i sängen. Varmt var det oxå, ute. Jag tog på lite för varma kläder, men man vet ju aldrig, den här tiden på året kan det slå om fort.Glass hjälpte inte mot mitt tröttgnäll. Nu ska vi till tvättstugan, sen måste jag göra klart det där arbetet! Jag behöver inte kämpa så hårt, det är bara religion.*Gääääsp!*

Av Kicki - 8 oktober 2006 11:26

Den läste jag ut nyss. Candide av Voltaire. Nu ska jag bara skriva en utredande uppsats om den oxå. Jag håller på med problemformulering i mitt huvud. Jag trodde jag var den obotlige optimisten, så läste jag Candide. Hihihi! Det var roligt. Mycket blod och slakt och misär, men rolig var den. Jag har fnissat.Idag regnar det. Kanske blir det uppehåll snart. Det har hällt ner hela morgonen. Jag har vaknat ganska tidigt och pressat för att somna om. Tillslut gav jag upp. Invalidsambo har varit upp och ätit frukost och gått och lagt sig igen. Då satte jag mig här, för att hålla mig vid liv tills jag ska gå ut och gå. Jag kan inte repa efter klockan åtta på kvällen, kom jag på. Jag är sömnig efter sex på kvällen. Åtta brukar jag gå och lägga mig, men inte somna. Ögonen går i kors. Hur ska jag orka gå och repa då? Det går inte. Jag tror vi måste ha ett bandmöte. Vi får skjuta upp det här till nästa sommar. Vi kommer ändå inte att bli rockstjärnor, så vad spelar det för roll? Ingen av oss har tid när de andra har tid. I det här fallet är jag inte den obotlige optimisten. Jag inser att det inte kommer att gå. Jag kommer inte att bli piggare. Jag kommer bara orka med skolan snart. Förutom ridkursen såklart, men det är bara fyra gånger kvar.Nä, jag ska surfa vidare.

Av Kicki - 7 oktober 2006 10:41

Eftersom jag inte fick betalt när jag jobbade så har jag nu snott jobb från min gamla arbetsplats. Körde lite bil! Hihi! Men jag är glad att det inte är mitt jobb nåmer. Jag har klippt av lite av håret idag, så det ska må lite bättre. Det är konstigt var ett par cm gör! Det blev en ny frisyr igen. Bulligt och fluffigt. Sambo är med sin pappa och pysslar, snickrar och fixar. Men sambo får mest titta på han. Invaliden. Det har känts lite bättre igår och idag, han har orkat vara uppe med mig istället för att ligga i sängen hela tiden. Jag blir alldeles deprimerad när han har så ont att han måste ligga hela tiden. Antingen så går jag oxå och lägger mig, eller så går jag hemifrån. Oftast blir det att jag oxå lägger mig.Det känns konstigt att bli sömnig redan vid sex på kvällen. Det känns ännu konstigare att vakna pigg och utvilad vid sju på morgonen. Anpassning.Nu är jag och Halvar sugen på jos.

Av Kicki - 5 oktober 2006 21:40

Nu har jag skrivit ut och häftat ihop mitt skolarbete, så nu får jag lattja lite innan jag går och sover. Idag var min syster och jag på badis, hon tränade och jag simmade. Det var ju supernajs! Jag ska simma mera! Bara ingen trängs med mig, som idag. Jag hatar att dela bana! Egen bana vill jag ha! Det är svårt att simma ryggsim om man inte har egen bana.Vi var och fikade hos moster idag, marängtårta måste vara det godaste i fikabrödsväg. Det är nästan så man svimmar. Jag fick magknip. Kanske var det Halvar som sa ifrån. hihiNä, nu är min hjärna trötter, så den ska få ge sig iväg till drömmarnas land. Imorn börjar jag tio över åtta... det är tidigt det.

Av Kicki - 3 oktober 2006 13:00

Vi var till Gällivare idag, fram och tillbaka. Opel går jättefint och stabilt! De har sattit upp en massa fartkameror efter vägen till Svappavaara. Nästan en i varje korsning. Det var ett tag sen jag körde den där vägen. I början på sommaren var jag och mamma ner en sväng, det var sist.Det är grått och snöblandat regn ute idag. Jag skulle ha gjort Nk-prov, men det fick jag skjuta upp. Nu ska vi vila här hemma. Sen ska jag ut och gå med Miloo, Åsa och Alvar.Det är jobbigt att sova på nätterna. Om jag vaknar somnar jag inte om. Då måste man vila på dagen.

Av Kicki - 1 oktober 2006 16:26

Lite bilder skulle jag ju visa!

Av Kicki - 1 oktober 2006 16:20

Ovido - Quiz & Flashcards