Alla inlägg under november 2006

Av Kicki - 16 november 2006 12:38

Jag var helt säker på att jag hade bokat tvättstuga idag. Men det hade jag inte alls, upptäckte jag när jag redan fyllt alla maskiner och börjat tvätta. Typiskt. Tur att det var grannen uppepå som hade tvättstuga egentligen, hon blev inte arg. Det är nog första gången jag gjort så, vad jag vet iallafall. Halsen är inte ond, men jobbig. Det killar när jag sväljer. Usch. Men det verkar som att jag slipper halsfluss iallafall. Skönt. Jag måste till skolan imorn. Jag kan inte missa lektioner, det blir så jobbigt!Nä, om jag skulle ta och gå till tvättstugan och tömma allt nu, så grannen får börja tvätta. Hihi! Hann med tre maskiner iallafall!

Av Kicki - 15 november 2006 11:46

Igår fick jag mördaront i halsen och tänkte att nu är halsflussens tid här igen. Sambos systerdöttrar hade halsfluss i förra veckan och vi var där och hälsade på. Jag träffade dem inte, men det kan ju ha legat i luften. Idag har jag inte lika ont. Ondast var det igårkväll när jag skulle sova, jag kunde inte svälja alls. Sen somnade jag och sov hela natten, utan att gå upp en endaste gång.Imorse åt jag en och en halv vitlöksklyfta till frukost. Jag ska bli frisk.Sen tittade jag lite på "efter tio" med Malou. Kjell Bergqvist var där och pratade. Tack Kjell för att du säger som det är! Fan, vad härligt! Och kanske måste jag ändra mig om Lars Winnerbäck oxå. Han är iallafall en hyvens kille verkar det som, även om jag inte gillar hans musik.Jag håller med det de säger om "Idol", det är ett hemskt program. Usel tv. Och man kan även ifrågasätta Tv4 på andra grunder oxå, ett exempel: Varför blev Tone, som presenterar vädret på Tv4, avstängd i tre månader för att hon "vek ut sig" i en herrtidning, när Pernilla Wahlgren, som leder barnprogram (!) fick vika ut sig utan påföljder? Vad är det för moral?Jag är vitlöksmarinerad, känner jag.

Av Kicki - 12 november 2006 12:57

Oxå! Det har snöat hela natten. Vi gick ut imorse (nåja, imorse och imorse) och sopade av bron, bilen och skottade. Micke håller på att bygga mini-Jukkas med fina islyktor här vid vår bro. Det blir ju skitansmysigt!Jag ska sitta hemma och skriva nu. Det är tur att det inte är så roligt väder, så man inte får ångest när man måste sitta inne. Halvar, som nu heter Mimmi, lever om och rockar just nu. Det känns roligt. 'Åka lite bil först, sen skriva, skriva...

Av Kicki - 11 november 2006 11:19

Igår var det jättefint väder igen. Blå himmel och solsken. Idag snöar det, konstant. Vi som precis hade fått bilen tinad i Kupolen-garaget och förardörren hade börjat fungera normalt igen. Nu är det nog samma visa. Snöväder och kupévärmare är ingen bra kombination. Kanske måste vi ut och åka lite snart. Micke har varit ute med sin pappa och donat med grejer. Jag provade ringa när han varit borta ett par timmar, då svarade han inte, så jag trodde han åkt till akuten med ryggen igen. Jag skickade ett sms och frågade, sen ringde han och trodde att jag var på lassarettet! Vilket missförstånd, och vilken oro i onödan från båda håll. Nu var vi ju friska och krya båda två. Puh!Jag handtvättar lite, har inte tvättstuga förrän nästa vecka och slut på undisar. Måste köpa fler med plats för magen.

Av Kicki - 10 november 2006 15:51

Jag blir tokstressad på natten. Vaknar varje natt vid tre och går på toa, sen kan jag inte somna om. När jag går upp tidigare på natten kan jag somna om, men inte då klockan tre. Jag var så trött imorse att jag stannade hemma och sov istället för att gå till skolan. Jag har kommit på att magen växer på natten, då kommer det sån där växtvärk och det är oxå en anledning till att jag har svårt att somna om. Och så har jag blivit mörkrädd igen och tror att The Grudge-ungen är på toaletten, bakom duschdraperiet. Inget skojigt alls.Drömde att vi ärvde en gård inatt. Vilken grej. En hel gård med några byggnader och hagar. Det visade sig att gården fanns på riktigt, när jag berättade för Micke om drömmen. Knäppt.Ute har det hunnit bli mörkt trots att det bara är eftermiddag än. Vi ska till mamma och pappa och äta sik om en timme. Micke är och byter olja i skoterns växellåda.Jag är hungrig! Och kissnödig. Sällan.

Av Kicki - 9 november 2006 12:51

Sista drömmen jag hade innan jag vaknade var om smörkräm, olika tårtor och snask. Jag ville verkligen ha en skål med smörkräm till frukost. Usch, vad konstigt. Det är inte likt mig. Men när jag hade ätit en normal frukost innehållande te och smörgås var jag inte längre sugen på smörkräm utan citronvatten. Inatt växte min mage. Jag kände det, och den var större när jag vaknade.Min kille går omkring och sjunger en Depeche Mode-låt, bara sådär. Han är glad säger han. Vad bra! Då är vi två.Igår tvingade han ut mig på stan för att köpa en jacka. Han är rolig.Imornkväll ska jag få marängswiss. Jag längtar efter det. Nu ska jag dricka citronvatten, eller limevatten är det ju. Sen ska jag läsa om brott och straff.

Av Kicki - 8 november 2006 20:17

Det var skänkelvikning på schemat idag. Kengala var jätteduktig, trots att hon flåsade redan innan jag satt upp. Stackarn fick släpa omkring på mig, men hon verkade inte bry sig så mycket. Skänkelvikningen gick riktigt bra, trots att jag slöade till lite... Det är ju alltid så, att jag slutar jobba så fort det går bra.Grinigt väder, men jag hade bra kläder idag. Alldeles lagom varma. Om vi vill har vi fyra gånger kvar, eller var det fem? Hm. Det kommer bli lite slitit att komma upp i sadeln snart, känner jag. Magen växer ju från dag till dag...

Av Kicki - 8 november 2006 15:47

Jag körde en tyst protest idag. Orkar inte sitta i en skolstol i två timmar och kolla film. Inte idag. Jag gick hem och började läsa "Röda rummet" istället. Matten idag var mest skojig. Vi skrattade hela tiden, jag, Marianne och Marianne. Tänk att matte kan vara så roligt. I förrgår kom två riktiga sparkar i min mage. Det kändes som att jag hade kunnat se fotens konturer på magen, så tydligt var det. Först blev jag skraj och fick hjärtklappning, sen började jag skratta. Efter det låg jag och tittade på magen istället för på teve, så jag inte skulle missa något. Men det kom inga fler jättesparkar. Idag har det varit livat hela dagen. Smålivat. Jag är sugen på onyttigheter hela tiden. Försöker stilla begäret med Satsumas, men det funkar inte så bra.Alvar sjöng idag så jag höll på att skratta på mig! Han är så rolig.

Ovido - Quiz & Flashcards