Direktlänk till inlägg 18 juni 2007

Resten av mitt liv

Av Kicki - 18 juni 2007 09:22

Nu när jag är på väg att gifta mig, det är mindre än två veckor kvar, så har jag börjat fundera ordentligt. Trots att skilsmässo-statistiken är så hög, så har man ju ambitionen att det ska hålla hela livet. Vi håller på att jobba här hemma, på varsitt ansvarsområde vad gäller bröllopet, "det sker ju bara en gång i livet" säger vi, och vi menar det verkligen.

Jag älskar min kille jättemycket, jag känner att vi hör ihop. Vi stämmer så bra ihop. Vi är helt överens om det mesta, och där vi inte är överens kompletterar vi varandra. Det finns ingen som har stöttat mig så mycket och gett mig så mycket beröm som han. Vi har redan fått stå ut med mycket, så vi kan vara rätt säkra på var vi har varann.


Vi har båda lite svårt att glömma det som varit, och ibland ploppar det upp saker. När vi bråkar så tar vi gärna upp gammalt skit, det är därför vi bråkar. Men vi vet ju var vi är nu, och det som är gjort är gjort. Det är gammalt. Vi är förbi det nu.


Han är mitt hem. Vi kan åka var som helst i världen, om han är med skulle det kännas som hemma.

Vi har en Matilda! Finaste lilla dockan i världen! Vi är en liten familj!


Jag tror att vi har bra förutsättningar att hålla ihop. Jag tror jag kommer att trivas som fru. Gräset kanske är grönare på andra sidan, men det skiter jag i, för det är alldeles tillräckligt grönt på den här sidan. Det är inte en perfekt klippt gräsmatta, lite vildvuxen med något ogräs här och där, men den är jäkligt fin! Och den är min.


 
 
Nina

Nina

18 juni 2007 20:28

Tror att det är just det där tänket om att det är _tillräckligt_ grönt på den här sidan som gör att ni kommer att greja det :) Men det var inte det jag tänkte orda om... Vi fick ju ett tjusigt kort häromveckan och vi kommer gärna. Men VAD önskar sig brudparet i fråga i bröllopsgåva?

http://pippi.blogg.se

 
Ingen bild

Kicki

19 juni 2007 16:19

Åh, jag har inte en aning! Hjälp! Det där måste vi fundera på... Det har mest varit smörgåstårta i mitt huvud den senaste tiden! Hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 2 december 2008 21:14

Jag är aldrig ute i tid när det gäller julklappar. Jag har nog aldrig varit det heller. Varje år tänker jag samma sak, att jag ska ha en lista för alla jag brukar köpa julklappar till (det är inte så många) och under året skriva upp idéer jag får. Fö...

Av Kicki - 28 november 2008 22:00

Nu finns hela min bröstförminskningshistoria på min nya blogg http://karoos.blogg.se ...

Av Kicki - 26 november 2008 13:24

Jag gjorde en ny blogg. Se den här: http://karoos.blogg.se/

Av Kicki - 26 november 2008 11:25

Igårkväll ställde jag alarm på 07:30. Imorse när alarmet ringde, snoozade jag en gång och steg sen upp. Kände mig ovanligt pigg. Tittade på klockan i köket som stod på 09:16 och klockan vid teven stod på 09:16. Mobiltelefonen sa dock 07:54 och när ja...

Av Kicki - 22 november 2008 14:23

Jag tycker att vintern har skött sig riktigt bra iår. Det har blivit kallt, sakta med säkert, kommit lite snö, blivit ännu kallare och nu snöar det ordentligt. Det måste vara kallt först, så att backen och sjöarna fryser ordentligt. Sen kan snön komm...

Ovido - Quiz & Flashcards