Alla inlägg under september 2006

Av Kicki - 17 september 2006 20:26

001 och 002 idag. Då var jag med i leken.

Av Kicki - 17 september 2006 16:42

Idag åkte syster, jag, Alvar och Miloo ut i skogen till Sussis stuga. Det var mysigt. Jag mådde jätteilla och höll på kräkas (nästan) i bilen. Efter en kopp te mådde jag bättre. Alvar kräktes, för han hade ätit fel välling.Idag är det val. Jag har redan röstat, men jag får ångra mig! Det ids jag inte. Vi ska äta hämtmat idag, dagen till ära. Jag måste sitta uppe och kolla valvakan. Man är ju som en panschis eller bejbis, somnar strax efter nio på kvällen... Jag är inte riktigt frisk än. Halsontet har gått över, men jag fick en jäkla huvudvärk som jag trodde skulle gå över när jag åt, men den är kvar. Imorn blir jag nog frisk. Kanske ska jag vara hemma imorn oxå. Jag vet inte. Jag är så snurrig och yr.Snart är MacCahan slut, då ska vi ut och åka Opel och kolla öppettider på matställen.

Av Kicki - 15 september 2006 18:39

Jaha, då åkte man på den ändå. Förkylningen. Det är väl så när man umgås med bejbisar. Jag har stannat hemma från skolan idag och ätit vitlök. Men sen var vi ut med bilen iaf. Måste handla lite juh! Jag såg till att få bytt batteri i Pluttens gamla klocka. Den är snygg. Nu har jag på mig den och den går och går. Efter fem års väntan, fick den tillslut nytt batteri. Jag har inte rökt nu på ett tag. Det känns bara bra. Jag är inte ens sugen. Och nu har jag ont i halsen så då är jag verkligen inte alls sugen. Det är fredag idag. Det kommer folk och hälsar på och jag är inte van! Det är därför jag sitter i sovrummet och knappar på datorn. Jag vill inte riktigt umgås alls. Förkyld och seg.Ska ta och göra lite läxa oxå. Men jag är verkligen seg... haha!

Av Kicki - 14 september 2006 16:17

Det känns ibland som att benen ska lossna från sina fästen i höften. När jag vänder mig på natten låter det klonk i höften och nedre ryggen. Nu är det ont. Som träningsvärk fast i gängorna. Lite träningsvärk har jag oxå, efter ridningen igår. Idag var jag och syster ute och promenerade en sväng. Till Alvar blev förbannad. Jag märkte, när jag skulle pumpa cykeln, att jag inte borde sitta på huk överhuvudtaget. Ajaj! Jag borde gå och simma lite tror jag. Ska gå imorn och kolla vad det kostar. Men de rekommenderar ju en att köpa solkort! Hahaha, det blir ju billigare!Jag har gjort köttfärssås. Hoppas älskling kommer hem snart så vi får äta. Vi åt ärtsoppa till lunch. Det var gott. Jag tror att köttfärssås kommer att funka det oxå.

Av Kicki - 13 september 2006 20:57

Idag fick jag ny häst på kursen. Gnyr. Han är så fin! Och snygg! Och har spring i benen... Ojojoj... När vi värmde upp och gjorde öppna i skritt gick det så bra, han var så lydig och duktig. Sen provade vi på att galoppera och efter det ville han inte göra annat. Oj, vad jag jobbade på att försöka lugna ner honom och få ner tempot! Det var skojigt men jobbigt. Jag vet vad som väntar nästa onsdag... Nåja, då är jag beredd iallafall.Det kommer att kännas det här, imorgon. Jag gick som John Wayne när jag kom hem. Haha!Och skolan är rolig. Imorn är jag ledig. Då ska jag nog plugga lite, så jag inte kommer efter. Nä, nu ska jag kolla Las Vegas. Godnatt.

Av Kicki - 11 september 2006 19:53

Nu känns det inte nytt längre, att gå i skola. Det börjar kännas som en vana. Och jag tycker fortfarande att det är roligt. Jag har jätteroligt! Idag hade jag svenska, matte och samhälls. På svenskan började vi se film, Hamlet med Mel Gibson. Vi ska se färdigt den på onsdag. I matten räknade vi bråk. Det gjorde jag hemma igår, det var smart gjort av mig, faktiskt. I samhällskunskapen gick vi igenom de politiska riksdagspartierna. Det var skoj. Det blev lite diskussioner. Lite partisk var jag ju, jag som berättade om vänsterpartiet. Jag kunde väl ha fått Kd eller Fp eller nåt sånt som jag inte alls håller med!Jag har svårt att äta lagad mat. Jag är hungrig och tillochmed sugen, men jag kan inte äta. Vindruvor, godis, drömbullar och risifrutti går bra. Torkat renkött oxå. Jag måste börja göra sallad. Imorn blir det tonfisksallad. Jag kan ju inte leva på renkött och vindruvor!Imorn ska vi ut och gå, mellan tio och tolv. Hoppas det inte regnar. Jag ska ta med svampkorg och plocka skäggriska!Jag önskar jag kunde ta bort min älsklings ont! Jag vill att han ska vara frisk och pigg och glad! Tänk om jag kunde healing!

Aj!

Av Kicki - 10 september 2006 12:43

Det går inte över! Jag tror Micke smorde liniment tre gånger igår. Det gör ont idag iallafall! Jag blir ilsken...Jag gjorde lite mer läxa igår. Det tänkte jag göra idag oxå. Räkna lite matte, så jag är redo för provet v.41 Det är sjukt spännande med prov. Så spännande att jag nästan mår illa.Vi var en sväng på marknaden igår, det var inte så mycket som jag blev sugen på. Det luktade mat överallt och det var jobbigt. Idag blåser det, precis som det brukar när marknaden kommer till byn. Vår solros tittar in genom sovrumsfönstret.Nä, det är ganska tråkigt när älskling är sjuk och sover. Men då kan jag ju plugga. Imorn är det skola igen.

Av Kicki - 9 september 2006 10:53

naaeeeh! Jag ids inte! Jag hade glömt hur det kändes. Nu kommer jag ihåg. Jag kan bara vrida huvet åt höger. Knappt alls vicka huvet framåt och bakåt, och bara lite åt höger, inget åt vänster. Vad fan hände? Jag duschade lite, nu gör det ont!Vi ska på marknaden. Mikael sover, för han har haft ont i diskbråcket inatt. Jag har ätit frukost, tittat i "Klick!", duschat, fått nackspärr och klätt på mig. Idag blir det kjol igen. Och mockastövlar. Det var längesen jag hade dom på mig. Men när ska Mikael vakna? Nu har det gått en timme, ungefär. Hans telefon har skrikit: I´m gonna be a rockstar!!! en gång iallafall. Okänt nummer dessutom.Det bästa jag gjorde var att anmäla hemma telefonen till NIX! Det ringde bara telefonförsäljare hem till oss. Knappt någon annan alls. NSD, kalsonger, filmer, vitamintillskott, Kuriren, bredband... Suck. Nu ringer de inte mer. Skönt.Nä, lite smink på det här fejset så är jag redo att dra på stan!

Ovido - Quiz & Flashcards