Alla inlägg under september 2006

Av Kicki - 8 september 2006 11:36

Jag måste göra färdigt svenskan! Den ska mailas in idag, jag har svarat på sex frågor av tjugotre. Det är inga jobbiga frågor ens. Jag behöver bara läsa en text, och i texten står det saker som jag läst förut och känner till. Vad är det som hindrar mig? Måste fixa mms-inställningar till Mickes nya telefon, måste skriva blogg, måste kolla lunar, måste lägga lite patiens, måste sortera i kontorslådan, måste göra en massa saker när det enda jag måste göra är att skriva färdigt arbetet och maila in det! Helst innan dagen är slut!Jag är nervös oxå. Nästa vecka händer spännande saker. Nya, roliga saker. Och jag börjar vara nervös redan. Jag var nervös för länge sen. Minst två dagar sen. På tisdag ska vi först på exkursion med naturkunskapen, det blir så roligt! Sen ska Micke och jag på inskrivning. På onsdag ska jag byta häst på ridkursen. Hästen är lydig men stark! Ooooh, vad roligt det ska bli!Jag undrar hur länge det ska ta innan jag får mitt studiebidrag. Hur länge ska det ta? De har alla uppgifter, och de säger tillochmed på radio att de har blivit snabbare på CSN. Ska jag få dubbla bidrag den 25:e eller? Knasigt. Jag vill ha pengarna nu!Ska jag ta och göra färdigt det där arbetet snart eller..? Kanske nu...

Av Kicki - 5 september 2006 15:53

Ibland går det jättefort när jag öppnar explorer. Ibland händer knappt nåt. Som idag. Jag har väntat och väntat... Det funkar lite bättre nu på eftermiddan. Så nu har jag pluggat och hämtat information om vänsterpartiet.Ja, då var det bara resten kvar... Referat i svenskan, hemarbete i samhällskunskap, läsa och svara på frågor i naturkunskap, räkna ett par tal i matten och börja med hemarbetet i religion. Pust. Klockan är inte ens fyra, så jag har inte mycket att skylla på, förutom att jag blir trött i huvet. Är inte van att anstränga hjärnan så här mycket. Hihi!Ikväll är det medlemsmöte på Tusen Toner. Jag måste bli bortvald från allt om jag ska ha tid med allt annat. Hm. Ja, det lät ju bra.

Av Kicki - 3 september 2006 17:52

Hihihi, i works kan man organisera hushållet och skapa en förteckning på sina viner bl a. vad bra! Hihi!Jag har organiserat min skolpärm. Sattit in register och delat upp i information, prov/hemarbeten och eget arbete/inlämning. Sen gjorde jag två småscheman som jag kan ha i fickan och skrev ut dem på nya skrivaren. Jag älskar att ha en skrivare. Najs.Idag fick bilen full tank. Vi var även och startade skotern en liten stund, så den inte glömmer bort hur det känns. Bilen gick bra idag, trots fukten. Alltså hittade vi rätt igår. Bra bra.Vi fick färsk torsk att laga till middag. Gott blev det. Mums. Det kändes inte ens att jag mådde illa. Jag tror det blir mer fisk på menyn här hemma. Nästan uteslutande. Och nyponsoppa till efterrätt. Med mandelbiskvier. Mmmm...Nä, nu jäklar ska jag sluta skjuta upp hemläxan! Ska bara hämta mer kaffe och mandelbiskvier först.

Av Kicki - 2 september 2006 13:19

Nu var det kris igen. Vi hade knappt några rena kläder alls. Dags att tvätta. Jag började vid tio, tror jag. Nu hänger nästan allt på tork. Det får inte riktigt plats. Kanske ska jag boka i tid nästa gång, så det inte blir så jädrans mycket!Bilen beter sig konstigt. Den vill inte riktigt gå när det regnar och är blött. Vi har försökt lösa problemet, men vi måste åka till OK och hissa upp den. Det är svårt att komma åt alla grejer. Det är en kabel som är lite trasig, och den ligger givetvis längst under motorn. 5-56 är bra grejer. "Den kan driva ut fukt, den har en underbar lukt..." som Rally-gänget sjöng. Stämmer bra. Luktar Jenka.Det var helt sjukt vad jag mådde dåligt igår. Jag hade svårt att sitta upp tillochmed, för allt snurrade. Det gick knappt att äta, trots att jag var hungrig. Idag är det inte lika farligt, som tur är. Det hade gått dåligt med tvättstugan då!Nu ska jag snart hänga upp sista tvätten på tork. Sen ska vi ner och pyssla med Opeln. Jag blir galen när den inte går bra!

Av Kicki - 1 september 2006 13:15

Idag började jag tio över åtta. Ganska tidigt, tycker jag. När jag steg upp mådde jag jätteilla och var alldeles yr. Jag pallade äta lite fil med blåbärssylt och havrefras. Första lektionen var två timmar. Det var roligt men ganska jobbigt. Jag längtade till rasten så jag skulle få äta något. När rasten kom, rusade jag till fiket och tänkte ta en smörgås. Men det fanns inga smörgåsar, bara bullar. Jag tog en kaffe och en kanelbulle. Usch, jag började må ännu mer illa. Nästa lektion var en och en halv timme, vi fick en liten rast efter halva lektionen, då tog jag en smörgås och en Mer. Men det hjälpte inte!Konstigt att må som att jag åkt karusell. Men det är ganska lindrigt. Jag är bara inte van.Här hemma håller vi på och försöker få ordning. Det går ganska bra. Jag är alldeles nöjd över vår nya skrivare/kopiator/scanner. Det känns lyxigt! Hihi!En bokhylla har rykt från vardagsrummet, där ska det bli en musikvägg. Fyra av mina fem gitarrer ska hänga där och va snygga. Det kommer bli kanon! Det är roligt att få fint och ordning.

Ovido - Quiz & Flashcards