Alla inlägg under januari 2007

Av Kicki - 4 januari 2007 18:36

Det verkar som att alla lägenheter i det här huset har nylackade skåpluckor i köket med nya handtag, relativt nyrenoverade badrum med el indraget, nya garderobsdörrar etc. utom vi. Jag har varit in i tre andra lägenheter som alla haft bättre och nyare standard än vi, jag vet två till som oxå har det och idag var Micke in i en till. Vi har fått en tvättmaskin som vi ska installera i badrummet. Men ingen ström är dragen dit, det finns ingen dosa, så det måste göras från grunden. Vår hyresvärd gör inte detta om inte badrummet ska renoveras. Och det ska det ju inte, tänkte jag. Sen var Micke in till grannen och såg att de hade våtrumstapeter och nytt badrumsskåp med kontakt för rakapparat och inkopplat el. De har nämligen en tvättmaskin, så vi skulle tjuvkika hur de har gjort. I vårt kök stod ett kylskåp från 1986 som vi fick bytt iallafall. Men våra skåpluckor är för hemska! Speciellt den till slaskskåpet, jag tror det bor kulturer där inne bakom målarfärgen. Det har vi sagt till om, men hyresvärden tyckte inte det var dags för ommålade luckor åt oss. Men alla lägenheter angränsande till vår har ommålade luckor med nya handtag. Det är orättvist! Vi betalar lika mycket hyra som alla andra!Om tre månader kommer en bejbis ut och då hade jag velat ha allt fixat i vår lägenhet. Speciellt tvättmaskinen. Vi kommer att fixa det på egen hand, med elektriker förstås, men med egna medel. Det känns bara dumt att de andra som bor i huset fått det av hyresvärden. När är det vår tur?

TP

Av Kicki - 3 januari 2007 20:47

Ibland glömmer jag bort att TP finns. Det är ju faktiskt ett av det roligaste, om inte det roligaste, sällskapsspel som finns! Idag fick jag spela litegrann med Åsa, Roger och Maud. Det var roligt! Så roligt! Och jag var inte så dålig som jag minns, men nästan. Ganska usel är jag faktiskt. Tänk att det är kul ändå!Jag vill plugga mer, känner jag nu när skolan är slut. Jag vill ha betyg i fler ämnen. Matte B tillexempel. Svenska C kanske. Historia A. Ja, det vore skoj! Hoppas KomVux finns kvar när jag inte är mammaledig längre. Men då finns inte rekryteringsbidraget, då får jag ta lån igen. Jag som precis betalade min sista räkning till CSN och blev totalt skuldfri. Det är jävligt. Men vad fan väntar man sig.

Av Kicki - 2 januari 2007 18:52

Stora, större och snart är de väl störst. Boobisarna alltså. De var stora till att börja med. Sen blev jag gravid och de växte. Jag fick gräva fram mina större BH-ar som låg längst bak i byrån. Nu har de växt lite till och jag känner att det vore trevligt med en alldeles ny BH. Jag köpte en för inte alltför längesen, den största kupstorleken de hade i butiken, med full förhoppning om att den inte kunde vara för liten. Men jodå, fenomenet "Kiruna-limpan" var ett faktum, när två bröst får trängas så mycket i en BH att det ser ut som ett enda långt bröst. Idag gjorde jag ett nytt försök, med presentkortet jag fick i julklapp. På avdelningen amningsBHar fanns inget större än den jag köpte häromsistens. På avdelningen sportBHar fanns ingen större kupstorlek, så jag gav mig på att köpa storleken större i omfång. Vill det sig illa får jag väl sy in den då! Jag provade i butiken. Den passade, men komforten var bättre än utseendet. Det blir en som jag kan gå hemma och slappa i. Mjuk och behaglig, med breda axelband. I dessa silikonbröst-tider borde det väl inte vara så in i helvete svårt att hitta en BH med stora kupor, tycker man. Men det kan trots allt vara så att har man silikonbröst, behöver man tydligen ingen BH, eftersom de står av sig själv, utan stöd. Mina vänta-barn-boobisar väger några kilo styck och jag behöver allt stöd i världen. Min rygg knastrar när jag sträcker på mig. Jag får axelspänningshuvudvärk efter två minuter i fel position framför datorn. Jag vill ha en BH, eller gärna några stycken så jag kan byta ibland. Och den ska helst inte kosta över 300 kr. Men 300 kr kan jag gå med på! Det finns säkert att beställa, men då är det ju nackdelen att man inte kan prova först. BHar är som skor, storlekarna skiljer sig ganska rejält mellan märken och butiker. Hur ska det gå när bejbisen kommer ut? De som vet säger att det är då boobisarna är som störst! Jag kommer tippa... Hm.

Av Kicki - 1 januari 2007 10:29

Igår var det fest hos grannen! Ojoj! Det var allsång med gitarr och förstärkare, det var raketuppskjutning på parkeringen med jubel och cigarrer. Sambo räknade till 19 killar. De skulle på krogen, så fyrverkerierna smällde vid tio-tiden ungefär. Jag var så trött att jag låg i sängen fram till kvart i tolv. Sen gick vi ut och tittade på spektaklet. Det höll ju på sviiinlänge! Antingen hade vi ett bra ställe att titta ifrån, eller så var det mer än vanligt. Vid fyra-fem tiden smällde sista raketen. Då hade jag somnat för längesen. Vi skålade i jordgubbscider och tittade Dracula, önskade grattis på ettårsdagen. I ett år har jag haft en guldring på mitt finger. Hihi! För ett år sen var den alldeles ny, nu sitter den där, hela tiden.Det var sprattligt i magen i natt. Jag tror det var en riktig växarnatt, för imorse var magen mycket större igen.Jag ska ut och gå en sväng innan det blir mörkt. Snart kommer solen över horisonten, men det är väl några dagar kvar.Jennie: De var så skötsamma så! Det lät nästan så roligt att man blev avundsjuk...

Ovido - Quiz & Flashcards