Alla inlägg den 27 maj 2007

Av Kicki - 27 maj 2007 14:34

Det är mitt livs första mors dag! Det är ganska fränt att vara någons mamma. Lilla pigan gör nya saker varje dag, vi lär känna henne varje dag. Idag fick hon bada när jag duschade, då märkte jag att hon var kittlig under fötterna. Kanske har hon blivit det först nu. Jag uppmärksammade även hur många veck en bejbis egentligen har. Och när bejbisen har badat måste man ju torka ordentligt i alla vecken. Det är många många! Och det är ganska svårt att komma in i alla veck, eftersom bejbis tycker det är en aning obehagligt när jag far där med handduk och tvättlappar. Men efter mycket kämpande var det nog torrt i alla veck.


Hon tycker det är så roligt i badrummet med det fina duschdraperiet. Hon blir alldeles glad, vilket är bra när man ska torka veck och tvätta mellan tårna. Hon har fått bajsa live därinne nu i tre dagar. Det är grejer det, bajsa utan blöja! Tänk att även jag skulle bli så här fascinerad av bejbis-bajs! Saker som var viktigare förut kan inte mäta sig med min bejbis bajs.


Jag är deprimerad över amningen. Jag är mer lättirriterad nu när jag slutat. Jag börjar grina ibland och känner mig så jävla värdelös. Jag får en klump i halsen ungefär varannan gång jag matar pigan med flaskan. Jag hade ju kunnat amma... tänker jag, om jag hade dugt till det. Om jag inte hade varit värdelös. Om mina bröst hade funkat. Dumma dumma bröst! Nu är det inte många dagar kvar till jag ska prata med läkaren om mina dumma bröst. Husse ska följa med och peppa mig så jag inte fegar ur.


Mors dag blev en härlig dag med solsken! Vi ska snart klä på oss och gå ut och grilla med Husse.

Ovido - Quiz & Flashcards