Alla inlägg den 28 juli 2007

Av Kicki - 28 juli 2007 11:09

Håller på att städa sovrummet. Jag har sorterat kläder, börjat tvätta, ställt in mina skor i garderoben, lagt ihop nya tvätthögar. Det är lite trist att tvättmaskinen tar 2 timmar för en tvättning. Det kommer att ta många timmar innan jag är klar.


Tänker på att jag vill åka bort. Någonstans. Se något annat en stund. Jag längtar. Ligger vaken mitt i natten och längtar. Jag skulle vilja träffa lite andra människor, få en liten annan världsbild i mitt huvud. Inte den här som är här nu, den som säger att jag ska vara här tills jag dör.


Tänker på flygplatser. Jag hatar Arlanda. Men det är mest för att man kan åka nästan var som helst på jorden därifrån, och jag har aldrig gjort det. Jag har suttit och tittat på när människor har jäktat till utrikesterminalen. Jag vill oxå! Men jag ska till Kiruna. Nästan varje gång jag har varit på Arlanda har jag antingen kommit från Kiruna eller så ska jag dit. En gång kom jag från Göteborg och skulle va en helg i Stockholm.


En helg i Stockholm... en vecka i Sundsvall... en månad i Göteborg... en liten semester i Italien... ett liv i Alaska...

Jag känner mig så fast här! I änden av världen. Jag kommer ingenstans.

Jag vill att bejbis ska få se världen, både nu och när hon blir större. Jag vill att hon ska känna till den andra världen, att den finns och att man kan vara där. Man måste inte vara här. Det finns ingen lag på det. Även om det känns så nu.


Jag drömmer att jag packar resväskan. Jag viker mina favoritkläder och lägger dem i en hög. Resväskan ligger i skåpet.


*längt*

Ovido - Quiz & Flashcards