Direktlänk till inlägg 3 maj 2007

Den långa vägen tillbaka

Av Kicki - 3 maj 2007 14:32

Jag har börjat, men det kommer att ta tid. Och jag som är så otålig! Men nu har jag iallafall kommit igång och ska promenera en timme före frukost varje dag. Jag och Matilda och ibland ska vi få sällskap av en kämpe till. Det var tredje dagen idag, och det föll blöt, hemsk snö, rakt i ögonen. Men det var inte kallt. Alldeles lagom, faktiskt. Det kärvar lite i höfterna och ömmar lite i fötterna, men snart är formen tillbaka. Det går väl ganska fort. Kroppen kommer ihåg, om den utsatts för liknande behandling förut, och det har den ju.


Jag försöker vila mitt på dagen med Matilda. Vi låg ett bra tag, men jag somnar aldrig! Hon ligger kvar och myser, jag gav upp och gick och betalade räkningar. Det var väl lite bra att jag la mig en stund iallafall, kanske hjälpte det lite. Hon pressar på kvällarna, håller sig vaken. Gnäller lite och är lite röd i ögonen, men vägrar sova. Det krävs övertalning och den består i att ligga i famnen, ibland fuskamma lite. Husse brukar sjunga för henne istället.


Jävligt tråkigt att jag måste gå upp på stan i det här vädret. Ska köpa sulor till mina gympadojjor, och lite andra grejer. Det känns väldigt långt till stan idag.

 
 
Nina

Nina

3 maj 2007 20:30

Ja, men ATT du överhuvudtaget är så hurtig är för mig så grymt imponerande! Undertecknad tog sig knappt ut de första månaderna med något av barnen... Har du testkört underverket förresten? ;)

http://pippi.blogg.se

 
Ingen bild

Kicki

4 maj 2007 18:09

Ja! Jag har testkört några gånger! Men bara enkelt, jag vågar inte riktigt köra dubbelt än... hihi! Det är ett bra stöd i min kamp! Jag är sååå tacksam.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 2 december 2008 21:14

Jag är aldrig ute i tid när det gäller julklappar. Jag har nog aldrig varit det heller. Varje år tänker jag samma sak, att jag ska ha en lista för alla jag brukar köpa julklappar till (det är inte så många) och under året skriva upp idéer jag får. Fö...

Av Kicki - 28 november 2008 22:00

Nu finns hela min bröstförminskningshistoria på min nya blogg http://karoos.blogg.se ...

Av Kicki - 26 november 2008 13:24

Jag gjorde en ny blogg. Se den här: http://karoos.blogg.se/

Av Kicki - 26 november 2008 11:25

Igårkväll ställde jag alarm på 07:30. Imorse när alarmet ringde, snoozade jag en gång och steg sen upp. Kände mig ovanligt pigg. Tittade på klockan i köket som stod på 09:16 och klockan vid teven stod på 09:16. Mobiltelefonen sa dock 07:54 och när ja...

Av Kicki - 22 november 2008 14:23

Jag tycker att vintern har skött sig riktigt bra iår. Det har blivit kallt, sakta med säkert, kommit lite snö, blivit ännu kallare och nu snöar det ordentligt. Det måste vara kallt först, så att backen och sjöarna fryser ordentligt. Sen kan snön komm...

Ovido - Quiz & Flashcards