Alla inlägg den 11 april 2008

Av Kicki - 11 april 2008 20:18

Jag ska ut och jobba lite redan ikväll. Och så börjar jag fem imorn, istället för åtta. Hoppas det blir effektiv sovning inatt då.

Jag blir ju inte så länge ikväll, hoppas jag... 

Av Kicki - 11 april 2008 12:02

Läste mitt förra blogginlägg om barnpassning, och det lät som att Matilda var ensam hemma i flera timmar! Hahahaha! Jag skrev ju ingenting om att hon brukar vara hos mormor och morfar när jag och Husse är upptagna. Knasigt. Hon brukar inte vara ensam hemma, bara så alla vet.

Hon klarar sig i ungefär fyra timmar, hahahahaha, det vore nåt det. Duktig bejbis!

Bara man fixar henne något att äta, så klarar hon sig!


Imorn ska jag jobba. Jag håller på att förbereda mig mentalt. Det funkar bra. Jag köpte en taxibörs igår, så jag har koll på mina kontanter. Ordning och reda.


Imorse tog jag en promenad till Östlunds och köpte lite frukost, då var jag bara tvungen att ta en bild på hur trottoaren ser ut nu, apropå oplogat. Det var faktiskt jättefint plogat några dagar, jag började undra om någon som bär ansvaret för det läste min blogg. Det var tillochmed plogat med räfflad skopa! Helkonstigt. Jag har fått en stegräknare av Husse, så nu vill jag ju ut och promenera, men jag vill inte att det ska innebära livsfara för mig och bejbis. Man får välja, Hjalmar Lundbohmsvägen där det inte finns några trottoarer så man får knalla ute i gatan, eller Föraregatan, där det inte heller finns några trottoarer och dessutom hus med risk för snöras. Vad är lämpligast? Hur som helst får man gå mitt i gatan, men det är ju något tätare trafik efter Hjalmar Lundbohmsvägen.


Igår gick jag 3598 steg. Det var inte så mycket. Undra vad det blir idag. Fram och tillbaka till Östlunds var iaf 1988 steg, plus att vi ska upp på stan när Matilda sovit färdigt. Det blir nog över femtusen iaf, halvbra.

Ovido - Quiz & Flashcards