Alla inlägg den 25 april 2007

Av Kicki - 25 april 2007 18:41

Jag är förkyld! Jag vill inte vara förkyld! Igår gick jag omkring i morgonrocken hela dagen. Älskling köpte halstabletter, dextrosol, coca-cola och frukt åt mig. Jag och Matilda tog det lugnt hela dagen. Idag var jag tvungen att ta mig ut, vi hade tid på bvc halv tio, så jag tog bussen dit. Det var spännande att få veta hur mycket hon hade gått upp. Och upp hade hon gått! Hela 230 gram! Wow! Hon har därmed kommit över sin födelsevikt!

Efter hennes kontroll gick vi upp till mvc, för jag skulle lämna tillbaka broschyren om kejsarsnitt. Där fick vår barnmorska titta på mitt sår som jag varit orolig för. Men det var då ingen fara med det, och jag FÅR promenera, hur mycket jag vill! Jag får bara inte lyfta och göra sit-ups, än. Så när jag blir frisk är det jag som börjar pressa till coop igen! Haha!

Efter en taktik-vila nu på eftermiddagen, känner jag mig hängigare än innan. Lite te med en massa honung kanske gör susen. Det är vad jag orkar just nu. Snart vaknar nog lill-älskling och vill ha mera mat. Jag tror hon siktar på fem kilo till nästa bvc-besök.

Ovido - Quiz & Flashcards