Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Kicki - 12 februari 2008 11:37

Det blåser nästan jämt, känns det som. Jag avskyr när det blåser! Idag är det dessutom plusgrader, så det är halt som tusan. Då är det inte så kul att jag snart ska gå ut och gå med barnvagnen. Det rasar från taken oxå, men jag tror det har rasat färdigt snart. Det finns nog inte så mycket kvar som ska ner, kan jag tro. Tre plusgrader är det. Det är ju inte bättre att ta bilen heller, för den glider bara när det är så här.


Igår körde jag två släplass med hästskit till tippen. Det var spännande. Andra svängen var det en säck som smet, så jag fick springa och hämta den. Fan, vad skönt att ha det gjort! Även om det är lite skit kvar och det blir bara mer och mer, men vi har fått bort en hel del. Idag är jag ledig och ska lalla på stan med bejbis och bejbis mormor. Och så ska jag klippa bejbis morfar, vilket inte är så komplicerat alls.


Spotlight tappade en mjölktand igår. Jag blev först rädd och trodde att han hade bitit av en tand, för den hängde och dinglade i munnen. Han kom i full galopp genom hagen och visade genast munnen för mig. Hjälp, tänkte jag. Nu har han bitit i något hårt. Men han är ju en unghäst, och tappar mjölktänder! Så enkelt var det. Jag har aldrig sett det förut, i mitt liv! Hade inte en tanke på att det kunde vara så. Men jag såg ju att det var en tand där iallafall, det kopplade bara inte i min hjärna.


Matilda sover i vagnen på bron. Hon har ganska bra lä där, annars hade hon fått sova inne. Förra gången det blåste så här så vägrade hon somna ute. Men idag gick det bra. När hon vaknar ska vi gå. Undra om jag ska diska innan. Vi får väl se om jag hinner.

För en gångs skull (det händer faktiskt inte så ofta nu för tiden, av någon underlig anledning) har jag bestämt vad vi ska äta till middag. Raggmunkar, bacon och sylt! Fan, vad smaskigt! Jag har haft så dålig inspiration på sistone. Det kan vara för att det börjar ordna upp sig här i vårt hem. Lite kaos är det kvar. Det ser trots allt ut som ett hem igen! Och det är finare än nånsin! Nu kan man börja bjuda hem folk på fika igen. Härligt.

Kom och fika! (Fan, då måste jag baka oxå...)

Ovido - Quiz & Flashcards