Alla inlägg under mars 2007

Av Kicki - 4 mars 2007 14:58

Jag vill tacka alla killar som gjort slut med mig och alla killar som betett sig illa mot mig. Om det inte vore för er så hade jag inte haft det så bra som jag har det nu. Jag är så lycklig. Jag har det så bra. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle kunna ha det bättre. Jag vill ha det precis som jag har det nu. Alltså vill jag inte ändra på något som jag varit med om, gjort eller blivit utsatt för. Allt detta gjorde att jag hamnade precis här, kär och lycklig med en bejbis i magen.Jag har precis kommit hem från en liten promenadsväng. Gick ner till min systers jobb och hälsade på, nerför hela vägen. Och sen gick jag hem, uppför hela vägen. Nu är mina fötter heta, runda och pulserande. Det är perfekt promenadväder ute. Inte för kallt så man måste klä på sig flera lager och inte för varmt så man börjar svettas när man går. Det är soligt och blåser inte. Perfekt. Och den promenadsvängen jag gick var alldeles tillräcklig. Utan stavar hade det aldrig gått! Haha!Nä, vad jag har det bra alltså. Tänk alla gånger jag varit deprimerad och mått dåligt. Ibland har jag nästan velat dö. Ensam, ledsen, utstött. Dåligt självförtroende. Nu är jag här! Och det är hit jag längtat. Det är det här jag har strävat efter. Lyckliga jag!

Av Kicki - 3 mars 2007 08:45

Vaknade av att jag blev sparkad i mellangärdet. Så jag gick upp på toaletten och sen la jag mig igen och sträckte på mig. Då blev jag sparkad i mellangärdet igen och kände att bejbis hade hicka. Tillslut gick jag upp och åt cornflakes. Igår promenerade jag en liten sväng upp på stan med syster, Alvar och mensmonstret Miloo. Det gick sakta, men det gick! Idag ska jag nog ta en sväng till mamma och pappa. Älskling åkert till fjälls idag istället. Det blev för stressigt igår. Jag har som plan att sortera bland våra foton i datorn, nu när jag är ensam hemma idag. Men det kan bli alldeles för tråkigt när solen skiner ute.Små, små lungor. Pust pust!

Av Kicki - 2 mars 2007 09:48

Inifrån ser det verkligen ut som att det är kalasväder ute. Blå himmel, sol och termometern visar kring tio minusgrader. Men när man kommer ut så blåser det givetvis. Jag är så kräsen nu! För jag orkar inte klä på mig en massa kläder. Då är jag ju helt svettig och flåsig innan jag ens hunnit ut. Sen måste jag säkert gå in och låna toaletten minst en gång på min promenad och då ångrar jag genast att jag tog så mycket kläder.Nu har jag plötsligt bestämt att knalla upp på stan. Efter jag har skjutsat iväg älskling och skoter till de vita vidderna. Det är verkligen skoterväder idag.

Av Kicki - 1 mars 2007 09:15

Och då menar jag inte på andra sidan mig, utan jordklotet. Pratar med Nya Zeeland. Där är det 25 grader varmt och har varit det i flera veckor. Det är sommar där nu. Jag är lite avundsjuk. Använde en ansiktskräm nu på morgonen som jag använt på sommaren sist, och då fick jag för mig att det var sommar ute och att det precis hade regnat. Men ute hade det nog snöat precis, för bilen är vit. Jag vill inte ha sommar på en gång, nu har jag precis börjat längta och jag vill göra det ett tag.Jag längtar så till förlossningen. Jag ser fram emot den med förtjusning! Innan jag ska somna på kvällen ligger jag och föreställer mig hur det är. Jag försöker föreställa mig värkarna och var de känns. Det är så spännande! 40 dagar är det kvar till beräknad förlossning. Nedräkning.

Ovido - Quiz & Flashcards