Alla inlägg under december 2006

Av Kicki - 17 december 2006 11:41

Igår läste jag en krönika i NSD av Lena Olofsson som tyckte att allt för mycket uppmärksamhet riktades på Christer Fuglesang och hans rymdfärd. Ja, det är ju en prioriteringsfråga. Jag tycker att det riktas allt för mycket uppmärksamhet på Linda Rosings (ursäkta, Biondas) senaste utvik. Man kan undra vad som har störst nyhetsvärde... Jag har halsbränna! På dagen, när jag sitter upp! Vad är det för stil? Jag brukar ha på kvällen när jag ska somna. Men inte när jag sitter upp. Det var då det konstigaste. Min älskling gick upp och bakade russinlimpa tidigt imorse, så jag fick nybakt bröd till frukost. Han väckte mig när den var klar. Oj oj, vad underbart.Jag fortsätter kämpa med mitt arbete, jag har valt fokus tillslut, så nu är det enklare att sålla i all information.

Av Kicki - 16 december 2006 20:38

Jag jobbar och jobbar med ett arbete om Israel-Palestina-konflikten. Det är så mycket att läsa och jag vet inte riktigt vad jag ska sortera ut och vad jag ska sålla bort. Jag kan inte ta med allt. Pust och stånk och stön. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska fokusera på. Hjälp! På måndag ska jag redovisa. Det blir svettigt imorn med andra ord.Köpte "modeklämmor" till mitt hår idag. Hihi, det lät så snajdigt, "modeklämmor". Snart börjar Shrek. Den har jag sett en massa gånger, men den är kul! Ska nog se den igen, kanske orkar jag hålla mig vaken halva filmen iallafall.

Av Kicki - 15 december 2006 20:29

Nu har jag gjort färdigt diktanalysen och så har jag skrivit om min läsupplevelse av "En ovälkommen" och skickat in dem. Jag började må illa. Kan ha varit för att jag ansträngt min lilla hjärna så, eller så kan det ha varit på grund utav att jag pressat i mig nästan en hel våning Paradis. Jag vet inte. Klockan är halv nio. Jag är slut i huvudet för idag. Imorn ska jag ta itu med andra tunga uppgifter. Älskling hejjar på mig och slutar aldrig berömma mig. Nu vilar han sin sargade käke. Det är ingen lek att få en visdomstand utdragen.

Av Kicki - 15 december 2006 16:18

Inatt hade jag fem stycken värkar vid fyra tiden. Och sen simmade min discobejbis från vänster till höger sida av magen och så somnade vi om. Jag har hört talas om de där förvärkarna, och läst om dem. Vissa har dom visst hela tiden! Jobbigt.Nu är det 116 dagar kvar till beräknad förlossning! Det känns som att det är snart. Min discobejbis dansar iallafall hela dagarna och lite på nätterna. Matteprovet jag gjorde igår gick riktigt bra! Vi fick veta resultatet idag och jag är jättenöjd! Lite slarvfel bara. Hade jag haft en halvtimme till på mig och om jag inte hade varit så kissnödig så hade jag haft alla poäng.Jag är godissugen och funderar på att gå över till Konsum och köpa mig en chokladask. En egen. Vi får väl se hur det går med den planen. Det vore väldigt smaskigt...

Av Kicki - 14 december 2006 18:01

Idag tog jag ut min navel-piercing. Efter tio års trogen tjänst åkte den ut. Igår bråkade den innanför mina byxor och gjorde ont i långkalsongslinningen. Idag fick den flytta till smyckesskrinet. Jag hoppas den kan flytta tillbaka till sommaren utan att jag behöver göra ett nytt hål. Kanske går det.Jag hade matteprov i dag, mellan elva och ett. Imorgon klockan tolv får jag veta hur det gick. Men det kändes bra. Helt konstigt. Det känns som att jag förstår matte! Det känns som att jag kommer att klara mattekursen! Den jag var orolig för... Fan, vad härligt!Jag sitter nu och skriver religionsarbete som ska va inne imorn. Pust. Sista frågan, tyngsta frågan, kvar. Etikproblem. Vi får väl se hur det går! Bäst att skriva så jag får gå och sova någon gång ikväll.hihihihi, jag kommer nog klara skolan... jippiii

Av Kicki - 13 december 2006 19:46

Jag har inte sett en enda! Förutom de på teve i nyhetsmorgon. Ingen lusse för mig idag.Muntliga delen av nationella provet i Svenska B blev avklarad idag. Hela klassen fick minst godkänt! Vår lärare var imponerad, sa hon. Imorgon är det dax för nationella provet i Matte A, första delen. Den är klurig, säger de som har gjort den. Och det är nästan hela klassen utom kanske tre. Två timmar har vi på oss imorn, dagen då jag skulle ha varit ledig... Jaja, ledig och ledig...Det är slutspurt och helgen kommer bli jobbig. Sen har jag hela julen på mig att skriva ämnesuppsats och plugga matte till sista provet. Oj oj oj... Sista minuten...

Av Kicki - 12 december 2006 17:56

Det närmar sig. En vecka kvar... Idag hade vi utvärdering av naturkunskapen och så fick vi våra betyg. Jag är nöjd! Jag började dagen med att göra nationellt prov i matte. Antingen gick det bra eller så gick det helt åt helvete. Imorn är det muntlig redovisning igen. Det har varit många nu! Jag ska ta och skriva klart mitt föredrag alldeles strax.Jag är trött, men inte som för ett par veckor sen. Jag kan gå och sova nu, men jag går inte omkring som i dvala. Mest vill jag äta hela tiden. Jag måste äta allt för att komma på vad jag är sugen på, sen ska jag äta det till jag blir less. Tur att jag inte får som jag vill hela tiden!

Av Kicki - 10 december 2006 15:04

och mer lättbegripligt att vara två och analysera dikter. Det gick ju bra! Nu är det gjort. Nu är det bara två novellanalyser och ett arbete kvar, sen är svenskan klar. Pust. Jag undrar om jag hinner till den tjugoförsta. Jag hoppas det. Nu är jag ju lite piggare oxå. Jag orkar sitta uppe till elva ibland. Helt amazing!Jag tror att dagens ord är "kissnödig". Det spelar ingen roll att jag går på toaletten, för när jag har dragit på mig brallorna kan jag lika gärna dra av dom igen. Jag småsprang hem från syster, och tankarna som gick i mitt huvud var "är det bättre att gå lungt så det inte skumpar så mycket eller är det bättre att skynda sig till toaletten?" Älskling sov lite dåligt inatt och slog på teven lagom till Christers resa ut i rymden. När jag somnade om var min pappa med på Discovery oxå. Han var någon slags teknisk expert. Imorn ska jag redovisa språksociologi muntligt. Jag tycker inte om det! Fan, att man inte kan va full!

Ovido - Quiz & Flashcards