Alla inlägg under december 2006

Av Kicki - 9 december 2006 19:33

Bilen fick åka in i kupolen-garaget idag och tina. Den var helt isig och hemsk. I tre timmar fick den stå och bli isfri. Nu är den hemma igen, vi har varken kupé- eller motorvärmaren i. Det kommer antagligen inte att snöa inatt då. Det kan jag nästan slå vad om. Jag skulle göra crepes idag, med rimskivlingstuvning. För första gången, kanske inte nånsin men på jävligt länge, så gick alla plättarna sönder. Det blev inga crepes, det blev plättar med sylt och glass istället. Tur att det är så gott, annars hade jag blivit förbannad. Varenda plätta, sönder, och givetvis i mitten!Jag har inte vilat nåt, det märks. Inte för att jag är så trött, men jag får ont i huvet.

Av Kicki - 8 december 2006 14:08

Vi hade redovisning på religionen idag och vi var två som dök upp! Hihi! Det var ju kanonbra! Vi satt och diskuterade. Jag gillar inte muntliga redovisningar, jag blir så nervös. Men idag gick det bra!Det snöar, tro det eller ej. Att det kan finnas så mycket snö där uppe i himlen. Den fullkomligt rasar ner över oss. De får inte göra annat än snöröja hela dagarna, från morgon till kväll. Hade man idats kunde man sopa bron varje kvart. Bussiga traktorkillen plogade vår parkering. Men det är svårt att skotta när en har diskbråck och den andra är gravid.

Av Kicki - 6 december 2006 18:48

Min kille lider oxå av piggelinbrist. Mest på grund utav att försäkringskassan tycker att han ska jobba med diskbråck. Det är inte så smart. Då blir han trött. Och jag blir arg och vill slåss...Vi åt köttbullar med stuvade makaroner till middag. Mums.Jag är sugen på godis hela tiden och måste hejda mig. Äter blodapelsiner istället. Det är ju faktiskt godare än godis.

Av Kicki - 6 december 2006 16:35

Det är fan att ingen av dem som annonserat ut sitt skötbord svarar i telefonen! Vi vill ju köpa ett! Hm. Hoppas de ringer upp.Provet gick nog bra. Vi hade fem timmar, jag satt nästan tre. Jag gjorde så noga jag kunde. När vi suttit i ungefär en timme kom hela matteklassen in och gjorde matteprovet. Jag missade det alltså. Vem har planerat det här? Jag hoppas jag får betyg i matte iallafall.Det snöar ute. Som vanligt. Jag kommer inte ihåg när det snöat så här mycket i mitt liv. Jag tycker så synd om de där söderut som bara får regn. Det är lite frustrerande när det aldrig slutar snöa, men det är iallafall mysigt.

Av Kicki - 5 december 2006 17:57

Vi har köpt apelsiner, kryddnejlikor och röda band. Så nu hänger det små stinkbomber eller doftbomber i hallen. Härligt. Micke var ut och tog kort på årets kreation i köksfönstret (bilden), det är mysigt värre här hemma!

Av Kicki - 5 december 2006 14:24

Igår var det svenska-prov, idag nk-prov, imorn svenska-prov igen. Vi börjar åtta och har tid till ett. Jag måste ha termos med mig, och godis, och mackor. Fem timmar skriftligt prov, det är maffigt. Undra vad jag ska skriva om.Ute snöar det hela tiden. Snön ändrar karaktär, från små, hårda korn, nästan som hagel, till stora blöta blaffor som klistrar sig fast. Bilen ser ut som nån har sprutat brandskum på den. Jag fick en stor, blöt snöflinga direkt på nästippen när vi var på Coop-parkeringen. Den letade sig in i det lilla hålet jag hade för ansiktet. Hihi. Micke är arg på snön, säger att han hatar den. Han skulle umgås lite med Miloo, tror jag.Min mage har krympt. Den var mindre idag. Konstigt. Eller så står den still och jag har vant mig.Ska jag ringa min svenska-lärare eller ska jag bara gå och göra provet imorn? Det stod inget om nåt matte-prov samma tid. Jag får väl lita på det.Nu kom traktorn! Fan, lite för tidigt! Vi hade väl kunnat få åka iväg med bilen först?

Av Kicki - 4 december 2006 15:43

Jag sover och sover, och är trött som aldrig förr. Imorse ville jag verkligen inte stiga upp när mobilen ringde. Men jag tvingade mig. Åt ingen frukost för jag mådde illa. När jag kom till skolan hade vi prov, en av delarna i det nationella provet. Det gick väl bra, hoppas jag.På matten fick jag reda på att andra delen av svenska provet och matteprovet krockar på onsdag. Och det är det enda tillfället man får. Måste jag välja prov då? Imorn ska jag kolla hur det blir för mig. På lunchen somnade jag. Sen var det bara samhällskunskap kvar, och då höll jag mig vaken rätt bra. Efter skolan åkte jag buss hem. Och jag tror att busschauffören såg att jag var ny, för han frågade vart jag skulle, som att jag var på fel buss eller nåt. Haha! Konsigt. Men jag kom hem. Sitter och läser lite naturkunskap inför provet imorn. Sen ska jag sova en stund. Ute snöar det igen.

Av Kicki - 3 december 2006 14:17

Vi var lite tidiga. Kom upp på stan strax efter tio och affärerna öppnade inte förrän tolv. Vi köpte fyra hekto julkaffe, två hekto choklad och två hekto rom/tryffel. Nu luktar det rom/tryffel-kaffe från köket ända in i sovrummet. Igår var vi på krogen. Första gången på länge. Men jag blev besviken. Man måste nog vara full för att tycka att det är nåt med krogen. Vi hade ju roligt i vårat bord, men vi hade ju lika gärna sitta hemma hos någon. Maten var ingen höjdare och inte servicen heller. Nästa gång hoppas jag att det blir hemmafest och knytkalas, det vore skojigare och billigare. Det känns att vi har promenerat, jag är öm i fötter och ben och sömnig i huvudet. Är det normalt att vara så här sömnig hela tiden?

Ovido - Quiz & Flashcards