Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Kicki - 9 mars 2008 10:05

Tittade ut genom persiennerna när Matilda väckte mig imorse halv åtta. Det snöade. Suck. Jag lät ju bilen stå i motorvärmaren igår, med kupévärmaren på. Stackars bilen, den var så fin och isfri igår. Fan oxå.

Det har verkligen varit varannandags-väder den här veckan. Jag har timat så perfekt att jag varit i stallet de fina dagarna. Kallt men soligt. På en gång solen har gått ner bakom träden har det blivit riktigt kallt. Men solen värmer, så länge den är framme.

Idag snöar det igen. Hur mycket snö kan det komma? Det undrade jag förra gången, och gången innan det, och gången innan det, och gång..........


Min handled spökar. Den vänstra. Så det är inte musarm. Jag kan inte få på Matildas byxblöjor! Jag brukar hålla upp henne med vänster hand och trä på blöjan med höger. Det går inte! Det gör ont! Att lyfta stekpannan gör oxå jävligt ont. Vissa saker gör ont och andra kan jag göra helt obehindrat. Som att borsta hästen, det är lite jobbigt, men mocka går bra. Jag köpte en linda igår på apoteket, men det känns mest som att den är i vägen. Jag har inte haft ont i handlederna sen jag jobbade på Emballage Kontakt AB. Då använde man handlederna hela tiden. En gång svällde min högra handled upp så den var nästan dubbelt så tjock. Då fick jag använda orudis och ha bandage i två veckor.

Nu är det inte svullet, men det knäpper ibland när jag vrider handen.


Matilda har fått en matta som hon ska krypöva på. Men hon ligger så gärna på rygg och tuggar på sina leksaker. Hon verkar inte ett dugg intresserad av att krypa. Ibland hasar hon sig lite åt nåt håll på ryggen, och ibland lägger hon sig på sidan och magen. Men krypa, det vill hon inte.

Ovido - Quiz & Flashcards