Direktlänk till inlägg 1 mars 2008

Lite ledsen blev jag

Av Kicki - 1 mars 2008 09:33

Såg Let's Dance igår. Jag har faktiskt följt det från starten. Men jag är den enda i min familj som tittar på det.

Jag håller faktiskt inte på någon speciell, men Linda var faktiskt en av mina favoriter. Igår åkte hon ut, och jag blev lite ledsen. Hon var så glad och rolig! Och hon var ju fantastisk på att dansa, redan i början! Jag kan inte mycket om dans, speciellt inte tävlingspardans, men jag kan ju se om någon är helt ute och cyklar iallafall. Det var inte Linda, långt därifrån.

Det sorgligaste var när Susanne åkte ut. Då fick jag ont i magen.


Nu blir det jobbigare och jobbigare, för nu är det inte många kvar. Jag trodde aldrig att jag skulle fastna för Let's Dance. Man ska aldrig säga aldrig, tydligen.


Ikväll är det dags för det andra jag inte trodde att jag skulle fastna för, nämligen Melodifestivalen. Jag har följt varje deltävling av den oxå.

Nästa vecka kommer hela spektaklet till Kiruna, och gissa om det redan är feber här! Helt sjukt, men kanske förståeligt.

Hela nästa vecka är fullproppad med evenemang i melodifestivalens tecken. Det kommer inte att gå att missa vad som komma skall.


När biljetterna släpptes till Andra chansen tog de slut nästan på en gång. Nu säljs de på blocket och kiruna.cc, antagligen för lite dyrare pengar. Någon har haft en affärsidé, tydligen.

Jag håller mig hemma vid platt-teven. Även om jag hade en tanke på att sitta i Nåjdens Sal på Folkets Hus och se hela sändningen live på bioduk. Men det var bara en tanke.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 2 december 2008 21:14

Jag är aldrig ute i tid när det gäller julklappar. Jag har nog aldrig varit det heller. Varje år tänker jag samma sak, att jag ska ha en lista för alla jag brukar köpa julklappar till (det är inte så många) och under året skriva upp idéer jag får. Fö...

Av Kicki - 28 november 2008 22:00

Nu finns hela min bröstförminskningshistoria på min nya blogg http://karoos.blogg.se ...

Av Kicki - 26 november 2008 13:24

Jag gjorde en ny blogg. Se den här: http://karoos.blogg.se/

Av Kicki - 26 november 2008 11:25

Igårkväll ställde jag alarm på 07:30. Imorse när alarmet ringde, snoozade jag en gång och steg sen upp. Kände mig ovanligt pigg. Tittade på klockan i köket som stod på 09:16 och klockan vid teven stod på 09:16. Mobiltelefonen sa dock 07:54 och när ja...

Av Kicki - 22 november 2008 14:23

Jag tycker att vintern har skött sig riktigt bra iår. Det har blivit kallt, sakta med säkert, kommit lite snö, blivit ännu kallare och nu snöar det ordentligt. Det måste vara kallt först, så att backen och sjöarna fryser ordentligt. Sen kan snön komm...

Ovido - Quiz & Flashcards